Cross Court

Tennisschool Cross Court (Ruud van den Oever, Ronald Thiel en Marie José van den Oever) gaan met ingang van 1 juni 2020 op TV Victoria verder onder de vlag van At Vantage Tennis Academy.

Wij zijn ontzettend blij met deze krachtenbundeling die zorg draagt voor meer mogelijkheden en lescapaciteit. Dankzij de samenwerking kunnen lesgroepen van beide partijen worden samengesteld. Dit betekent: meer trainingsmaatjes, meer tennisplezier!

Ruud, Ronald en Marie José zijn ervaren tennistrainers. Naast reguliere tennistraining hebben zij veel ervaring met rolstoeltennis en G-tennis.

Ruud van den Oever is een tennistrainer met KNLTB B-licentie. Hij geeft al tennisles vanaf zijn 17e. Binnen de opleiding heeft hij onder andere applicaties gehaald voor het geven van rolstoeltennis, tenniskids en cardiotennis.

Ronald Thiel is een tennisleraar met A-licentie. Hij geeft al tennisles vanaf zijn 16e. Binnen de opleiding heeft hij onder andere applicaties gehaald voor het geven van rolstoeltennis en het lesgeven aan mensen met een verstandelijke beperking.

Marie José heeft de KNLTB A-opleiding met succes afgerond. Binnen de opleiding heeft zij onder andere applicaties gehaald voor het geven van rolstoeltennis en ouderentennis. Sinds 2011 werkt ze hoofdzakelijk met G-tennissers.

Similar Posts

2 comments