schooltennis TC Rozenburg

Schooltennis is een tennisprogramma dat wij voor basisscholen organiseren op school en op de diverse verenigingen. Tennis heeft zich ontwikkeld tot een sport voor iedereen. Inmiddels telt ons land dan ook ruim een miljoen mensen die deze sport beoefenen. Tennis levert een belangrijke bijdrage aan de lichamelijke opvoeding en motorische scholing van kinderen. Eigenlijk hoort tennis, in welke vorm dan ook, thuis op iedere school.

De tennistrainingen worden gegeven in de gymzaal waar de school gebruik van maakt. At Vantage Tennis Academy draagt zorg voor alle tennismaterialen. Ook bestaat de mogelijkheid om op een tennisvereniging in de nabijheid van de school de trainingen te volgen. Door gebruik te maken van kindertennisrackets, speciale zachtere tennisballen en onze know-how kunnen de kinderen tijdens de gymlessen op een leuke wijze Kennis Maken Met Tennis.

Een sportieve en leerzame activiteit; daarvoor willen we jouw school uitnodigen! Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden die At Vantage Tennis Academy kan bieden.