Grand Slams for Kids

Grand Slams for Kids. Wat is dit precies? Net als de profs reizen kids in de leeftijd tussen 10 en 17 jaar (groene- en gele ballen) verschillende steden af om daar in toernooivorm in een dag/weekend wedstrijden te spelen en zo ‘Grand Slam’-ervaring op te doen. De hoofdprijs mag er zijn: een verzorgde reis naar Roland Garros met alle winnaars!

Er zijn meerdere Grand Slams per jaar. De winnaars van elk Grand Slam plaatsen zich voor de finales om zo kans te maken op deze felbegeerde prijs. Grand Slams for Kids is voor alle speelsterktes en ervaring. Zo maakt iedereen dus kans! Winst of verlies tijdens een Grand Slam maakt ook niet uit, je speelt altijd meerdere wedstrijden.

Met allerlei activiteiten naast de baan is er ook genoeg te beleven voor het hele gezin! Van een kickboks clinic tot prijzenspelletjes, challenges, tenniskids blauw/rood/oranje en een professionele playerslounge en interview ruimte.

Dit jaar hebben wij een bijdrage geleverd aan de organisatie van Grand Slams for Kids Wimbledon bij T.C. West-Voorne in Rockanje.

Meer informatie over Grand Slams for Kids vind je hier!