Het kantoor van At Vantage Tennis Academy is gevestigd op het tenniscomplex van TV Victoria aan de Kralingseweg in Rotterdam. Onze trainers zijn echter ook elders actief en geven les op diverse locaties.

Dat zijn er momenteel tien:

  • TC Rozenburg
  • TC Westvoorne (Rockanje)
  • TV Vierpolders
  • TV Victoria (Rotterdam)
  • Tennisvereniging Oosterpark Capelle – TOC (Capelle a/d IJssel)
  • D.L.T.C. Dash’35 (Dordrecht)
  • Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht – TOP (Papendrecht)
  • TV Waddinxveen
  • Tennisvereniging Zwartewaal
  • BTV E’68 (Brielle)

De constructie zorgt ervoor dat zowel de vereniging als At Vantage Tennis Academy voordeel heeft van de samenwerking. De professionele organisatie neemt alles over van de verenigingen, zodat die zich geen zorgen hoeven te maken over BTW, fiscale zaken en werkgeversrechten. De trainers zijn namelijk in loondienst van At Vantage Tennis Academy. Zij geven met veel plezier en met volle overgave les aan de cursisten. Daarbij maken ze gebruik van professionele methoden en materialen. Trainers worden constant bijgeschoold. Door de onderlinge samenwerking gaat de eigen vaardigheid omhoog en blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op tennisgebied. De cursisten merken dus echt dat ze beter gaan tennissen. De aanwezigheid en de inzet van de trainers zorgt er ook voor dat er ieder seizoen diverse activiteiten plaatsvinden voor zowel de jeugd als de senioren.

TVVictoria2

TV Victoria

TV Victoria biedt vele faciliteiten. De vereniging heeft 11 prachtige, goed onderhouden tennisbanen (gravel). U kunt tegen vergoeding ook binnen tennissen in de tennishal op deze locatie.

TVV1

TV Vierpolders

TVV is een kleinschalige, maar vooral gezellige vereniging met 3 verlichte kunstgrasbanen en een oefenkooi op tennispark “De Tiendhoek”. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door gespeeld worden, dus ook bij mindere weersomstandigheden kunnen de leden een balletje slaan.

TCW1

TC Westvoorne

Op 17 februari 1971 is Tennisclub West-Voorne opgericht. Het tennispark van deze vereniging ligt op een unieke locatie, verscholen in een duinpan, en behoort zeker tot één van de mooiste tennisparken van Nederland. Dit is een plaats om te sporten, maar zeker ook om gezellig bij elkaar te komen. Veel leden van deze actieve vereniging doen mee aan de competitie.

De club beschikt over vijf smashcourtbanen en twee padelbanen.

TCR1

TC Rozenburg

De tennisclub Rozenburg is op 15 mei 1962 opgericht en stond toen ingeschreven onder de naam “Lawn Tennisclub Rozenburg”. Dit is later gewijzigd in “Tennisclub Rozenburg”. Destijds waren er twee gravelbanen. Later vond uitbreiding plaats met twee banen in het erachter gelegen park.

Tennisvereniging Oosterpark Capelle (TOC)

TOC is een actieve tennisvereniging die een groot aantal sportieve activiteiten organiseert, waarbij de ene keer de prestatie en de andere keer de gezelligheid voorop staat. TOC biedt de mogelijkheid om het hele jaar (mits de weergoden dit toelaten) te tennissen. De vereniging beschikt over veertien banen (acht gravel- en zes kunstgrasbanen). Alle banen beschikken over verlichting. Daardoor kun je spelen van ‘s morgens 9.00 uur tot ‘s avonds 23.00 uur.

Tennisvereniging_Oostpolder_Papendrecht_At_Vantage

Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht (TOP)

Tennisvereniging TOP is een unieke vereniging in de groeiende wijk Oostpolder, direct aan de A15 en de N3, de verbindingsweg tussen Papendrecht en Dordrecht. Het park is goed bereikbaar, zowel met de (brom)fiets, auto als met openbaar vervoer.

Dash'35_tennisclub_At_Vantage

D.L.T.C. Dash'35

D.L.T.C. Dash’35 bestaat sinds 1935 en heeft op dit moment om en nabij 750 leden. Het is een club waar aandacht voor gezelligheid (recreatief tennis) en prestaties (wedstrijdtennis) samengaan.

Tennisvereniging Waddinxveen

Tennisvereniging Waddinxveen

Tennisvereniging Waddinxveen is een tennisvereniging voor en door leden die bekend staat om haar ongedwongen en plezierige sfeer. Het park heeft 8 smashcourt banen die als een waaier om het centraal gelegen clubhuis liggen.

TV Zwarewaal 1

TV Zwartewaal

TV Zwartewaal bestaat sinds 1974 en heeft op dit moment om en nabij 100 leden. Tennis Vereniging Zwartewaal… The place to be for… sportiviteit, gezelligheid, het ultieme club- en vriendengevoel. Voor jong en oud!

BTV E'68

BTV E’68 is een tennisvereniging met 8 smashcourtbanen, 3 padelbanen en een clubgebouw in moderne stijl zijn zij de mooiste en gezelligste tennisvereniging van Brielle. E’68 bestaat al ruim 50 jaar! Of je nu een recreatieve- of een prestatieve tennisser / Padeller bent, met veel ervaring of weinig, bij BTV E’68 zul je je snel thuis voelen.