At Vantage Tennis Academy Rotterdam is in 2003 opgericht. De in Rockanje woonachtige Raymond Schot is directeur-eigenaar van At Vantage Tennis Academy. Hij verzorgt o.a. de highschooltrainingen en de selectietrainingen en staat gemiddeld 35 uur per week op de baan. Met At Vantage Tennis Academy is hij aan een droom begonnen: jonge talenten begeleiden bij hun eerste stappen op de weg naar de wereld van het proftennis. De gedreven tenniscoach is ook toernooidirecteur van het ITF Future toernooi, de Rotterdam Open, dat op de gravelbanen van Victoria wordt georganiseerd.

Raymond heeft op het kantoor van At Vantage Tennis Academy assistentie van Carla. Zij verzorgt de administratie, handelt inschrijvingen af en registreert nieuwe cursisten. Daarnaast regelt ze zaken met betrekking tot tenniskampen en ander side events.

De kernactiviteit van At Vantage Tennis Academy is het verzorgen van tennistrainingen. Hiervoor presenteren wij een totaalpakket met trainingen voor zowel de recreatieve als de prestatieve tennissers en een totaalpakket aan diensten (verzorgen en verwerken van inschrijfformulieren, versturen van bevestigingen, factureren en het verwerken van betalingen) aan verenigingen en bedrijven.

At Vantage Tennis Academy verzorgt momenteel trainingen op negen locaties: T.V. Victoria, T.C. RozenburgT.V. Vierpolders, T.C. West-Voorne, TV Zwartewaal, BTV E’68 (Brielle) en DLTC Dash’35 (Dordrecht), Tennisvereniging TOP Papendrecht en Tennisvereniging Oosterpark Capelle (TOC) en TV Waddinxveen.

De regiomanagers van de tennisopleiding spelen een belangrijke rol. Raymond Schot (Voorne-Putten), Bart Koster (Rotterdam) en Christian Vroomen (Dordrecht) sturen de overige trainers aan en zijn de aanspreekpunten op de in hun gebied bij At Vantage Tennis Academy aangesloten tennisverenigingen. Om de tennissers – zowel recreatief als prestatief – zo goed mogelijk te begeleiden op het technische vlak heeft At Vantage Tennis Academy trainers/coaches in dienst, die training geven bij TV Victoria of op de banen van één van de aangesloten verenigingen.

Onze trainers zijn doorgaans opgeleid aan het CIOS, ROC Sport en Bewegen of de Sportacademie en in het bezit van een of meerdere KNLTB Licenties. Daarnaast werken wij gezamenlijk aan de verbetering van eigen vaardigheden.

Naast het verzorgen van de tennistrainingen organiseren wij o.a. (mini)tennistoernooien, themadagen, schooltennis, cursistentoernooien, jeugd tenniskampen en tennisclinics voor bedrijven en verenigingen.

Snel Naar:Contact?
Bezoekadres
Kralingseweg 226
3062 CG Rotterdam
010-212 02 76
maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur