Tennis corona

Beste (ouders/verzorgers van) tennissers,

Op 21 april jl. liet onze minister-president, Mark Rutte, middels een persconferentie weten dat het kabinet de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus met ingang van 29 april a.s. zal versoepelen. Vanaf 29 april kunnen kinderen t/m 12 jaar georganiseerd en onder begeleiding samen sporten. Jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen met ingang van dezelfde datum ook georganiseerd en onder begeleiding samen sporten met inachtneming van de 1,5-meter-afstand-regel. Volwassenen moeten nog even geduld hebben. Zij mogen nog niet trainen en/of vrij tennissen. Verenigingen zullen beperkt open mogen. Kantines blijven gesloten.

De KNLTB heeft in samenwerking met NOC*NSF een protocol opgesteld dat voor de tennissport zal gelden. Wij zullen vanaf 29 april nauwgezet de regels van dit protocol volgen. Wij verzoeken u de richtlijnen aandachtig door te lezen. Deze vindt u hier: aanvullende richtlijnen verantwoord tennissen en padellen.

De regels kunnen variëren per vereniging waar wij de lessen/trainingen verzorgen. Dit komt doordat sommige gemeenten en/of verenigingen aanvullende regels stellen. Houd daarom ook de regelgeving van de vereniging in de gaten! Wij verzoeken een ieder vriendelijk doch dringend zich aan de regels te houden. Alleen dan kan er veilig worden gesport. In geval van overtredingen zijn  maatregelen mogelijk zoals het uitsluiten van deelname van (groepen van) personen tot zelfs het weer sluiten van de accommodatie. Als iedereen zich netjes aan de regels houdt kunnen we hopelijk ook op korte termijn weer aan de slag met 18+ tennissers.

Wij hopen op woensdag 29 april a.s. weer aan de slag te kunnen gaan. De definitieve startdatum is per vereniging/locatie echter afhankelijk van goedkeuring van het protocol door de betreffende gemeente. Concreet betekent dit dat wij er vooralsnog vanuit gaan dat we kunnen starten op woensdag 29 april. Mocht dit voor bepaalde verenigingen niet het geval zijn zal dit door de trainer worden gecommuniceerd en zal dit eerste trainingsmoment op een andere dag worden ingehaald.

We zijn op dit moment druk bezig met de planning. Mocht u uw kind(eren) nog niet hebben ingeschreven is dit een goed moment om dit alsnog te doen. Het aantal lesweken is als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus gewijzigd. De prijzen zullen door ons evenredig worden aangepast. Klik hier om in te schrijven.

Uiterlijk dinsdag 28 april ontvangt u van ons de planning met daarin het volledige lesrooster voor de zomerperiode. Houd uw mailbox goed in de gaten en check voor de zekerheid ook de spam.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben kunt u deze stellen per e-mail (info@atvantage-tennis.nl) of telefonisch (Raymond Schot 06-19875827 of, indien bekend, de eigen trainer van uw kind).

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.