TV Waddinxveen

At Vantage Tennis Academy en TV Waddinxveen zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. David Purmer (voorzitter TV Waddinxveen) en Raymond Schot (directeur-eigenaar At Vantage Tennis Academy) tekenden op woensdag 2 september jl. de overeenkomst.

Kjell Glissenaar zal vanaf komend winterseizoen de trainingen in Waddinxveen voor zijn rekening nemen. De 30-jarige enthousiaste tennistrainer uit Krimpen aan den IJssel kijkt ernaar uit om zijn plezier enDavid Purmer & Kjell Glissenaar tenniservaring aan zijn nieuwe cursisten over te brengen. Op zondag 13 september vindt er een eerste kennismaking plaats bij TV Waddinxveen.

De 60 jaar geleden opgerichte Tennisvereniging Waddinxveen is gevestigd op Tennispark De Woerd vlakbij het Gouwebos in Waddinxveen. De vereniging staat bekend om haar ongedwongen en plezierige sfeer.

Het park heeft 8 smashcourt banen die als een waaier om het centraal gelegen clubhuis liggen. Het ruime terras, gelegen op het zuiden, zorgt voor een optimaal uitzicht op de banen rondom het clubhuis.

Wij kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.