In navolging van de persconferentie van ministers Bruno Bruins voor Medische Zorg en Arie Slob voor onderwijs en de door NOC NSF genomen besluiten eerder vandaag moeten wij, tot onze spijt maar met alle begrip, meedelen dat alle tennislessen/tennistrainingen tot en met 6 april a.s. niet doorgaan. Vragen/opmerkingen graag per mail aan info@atvantage-tennis.nl

Let op: hoewel de zomertraining later zal beginnen dan gepland, kun je hiervoor gewoon inschrijven. We zijn inmiddels gestart met de planning/groepsindeling. Zodra definitief bekend is wanneer we kunnen starten met de zomertrainingen maken we de lesdata bekend.

Wij hopen iedereen over een paar weken weer in goede gezondheid op de tennisbaan te zien. Let goed op elkaar en in het bijzonder op mensen die kwetsbaar zijn!

Additionele info:

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen.

Meer informatie lees je op de site van het RIVM.

NOC*NSF houdt omtrent het coronavirus een themadossier bij gericht op zowel nationale als internationale sport. Lees hier meer.

Zie voor meer informatie en artikelen:

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.