samenwerking TOC At Vantage Tennis

Tennisvereniging Oosterpark Capelle (TOC) en At Vantage Tennis Academy zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Remco Beuvens (voorzitter TOC), Willem Blom (voorzitter technische commissie TOC) en Raymond Schot (directeur-eigenaar At Vantage Tennis Academy) tekenden dit weekend de overeenkomst.

At Vantage Tennis Academy gaat met ingang van het zomerseizoen 2020 de lessen voor de vereniging verzorgen. Er worden door het bestuur van de vereniging en de tennisschool mooie plannen gemaakt. Binnenkort is het mogelijk om in te schrijven voor de lessen.

TOC is een actieve tennisvereniging die een groot aantal sportieve activiteiten organiseert, waarbij de ene keer de prestatie en de andere keer de gezelligheid voorop staat. TOC biedt de mogelijkheid om het hele jaar (mits de weergoden dit toelaten) te tennissen. De vereniging beschikt over veertien banen (vijf verlichte banen waarvan twee banen met kunstgras). 

Wij kijken uit naar een mooie, succesvolle samenwerking!

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.