winterlessen

Winterlessen 2021-2022

Inschrijven voor winterlessen!

Eind september beginnen de winterlessen weer. De inschrijving voor de winterlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer privé-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel senioren als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers. Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in je beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de tennislessen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met je trainer.

Belangrijke data:

– Schrijf je bij voorkeur in voor 6 september (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
– In de week van 20 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) waarop je bent ingedeeld voor de les
– In de week van 27 september beginnen de winterlessen 2021-2022

Lidmaatschap!

Let op!

Men kan alleen tennisles volgen als men lid is van de vereniging waar de training gegeven wordt met uitzondering van winterlessen in de tennishal (Victoria en TOP) en kennismakings- en wervingsacties in overleg met de vereniging.

Similar Posts

3 comments