Toernooi Trainingsdagen

In de herfstvakantie organiseert TC Rozenburg een Open Jeugd Toernooi, het laatste toernooi van het jaar dat meetelt voor het Omnibus-circuit! Er wordt gespeeld van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.30 uur. De finales vinden niet in het weekend, maar al op vrijdag plaats. 

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober aanstaande biedt At Vantage Tennis Academy toernooi-trainingsdagen aan op TC Rozenburg. Er wordt getraind van 09.00 uur tot 12.30 uur. Aansluitend lunchen we gezamenlijk van 12.30 tot 13.00 uur.

Tijdens de trainingen gaan we je zo goed mogelijk voorbereiden op de wedstrijden. Na de gezamenlijke lunch stopt de begeleiding en kan iedereen deelnemen aan de wedstrijden van het jeugdtoernooi.

Wil jij goed voorbereid zijn op de wedstrijden? Schrijf je dan nu in!

Klik hier om je aan te melden en ga naar je persoonlijke pagina. Volg je geen lessen bij ons, kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor aanmelding nieuw evenement.

Kosten, inclusief  lunch en T-shirt, €  89,- p.p.

LET OP: De toernooi trainingsdagen zijn gekoppeld aan het Open Jeugd Toernooi.  Voor dit toernooi moet je apart inschrijven. Voor inschrijven klik hier.

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.