Rotterdam Open 2016 Chiara Scholl

Van 20 tot en met 28 augustus jl. vond op tennispark T.V. Victoria de achtste editie van De Rotterdam Open plaats, een internationaal gravel-toernooi voor dames en heren met ATP/WTA ranking. De organisatie van dit toernooi is in handen van At Vantage Tennis Academy.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde week en hopen dat u net als wij genoten heeft van de mooie partijen. De Amerikaanse Chiara Scholl versloeg in een schitterende, bloedstollende dames enkelfinale haar dubbelpartner van het toernooi, de Deense Karen Barritza, in drie sets met 7-6/5-7/7-6.

In  de herenfinale (een Nederlands onderonsje) wist de in topvorm verkerende Veenendaler Botic van de Zandschulp de 30-jarige Boy Westerhof in twee sets te verslaan met 6-2/6-4. Natuurlijk zijn wij alle leden van T.V. Victoria onze dank verschuldigd voor het begrip voor de beperkte beschikbaarheid van de banen gedurende de toernooiweek. Wij willen hierbij tevens nogmaals alle deelnemers, scheidsrechters, sponsors, vrijwilligers, bezoekers, de bespanner en het barpersoneel bedanken voor een geweldige week. Wij hopen jullie volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen!

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.