David Lloyd Capelle indoor banen

Met trots kunnen wij melden dat wij onlangs een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend met David Lloyd Capelle waardoor wij er een extra leslocatie bij hebben.

Wij zijn zeer verheugd om onze krachten te bundelen met David Lloyd, want bij David Lloyd Leisure begon het allemaal met tennis.At Vantage David Lloyd

David Lloyd Capelle beschikt over fitnessfaciliteiten, binnenzwembaden, spafaciliteiten, badmintonbanen, squashbanen en vier indoor tennisbanen.

Of je nu voor jezelf of voor je kinderen een tennisleraar zoekt om te gaan beginnen met tennissen, of dat je beter voor de dag wilt komen tijdens de competitiewedstrijden of de ambities hebt om de absolute wereldtop te bereiken; onze trainers Jasper, Michael en Sylvester helpen je graag verder vooruit op de banen van David Lloyd Capelle.

De samenwerking tussen David Lloyd Capelle met schitterende faciliteiten en At Vantage Tennis Academy als gecertificeerd partner van de KNLTB biedt voor beide partijen en klanten vele voordelen.

Het team van At Vantage Tennis Academy is dankzij de samenwerking versterkt met drie nieuwe gediplomeerde trainers: Jasper, Michael en Sylvester. Binnenkort zullen zij zich op onze website nader aan u voorstellen.

Op zondag 2 oktober 2016 organiseren wij van 10.30 tot 12.00 uur een gratis kennismakingsclinic voor jeugd en volwassenen bij David Lloyd Capelle (P.C. Boutenssingel 5, 2902 BG Capelle a/d IJssel). Neem voor meer informatie of om u aan te melden contact op met Michael (06-28703110) of stuur een mailtje aan info@atvantage-tennis.nl.

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.