Zomerlessen 2024

Eind maart starten we met de nieuwe lesreeksen van het zomerseizoen. De inschrijving voor de zomerlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer privé-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel volwassenen als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers.
Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de lessen/trainingen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Belangrijke data!

• Schrijf je bij voorkeur in voor 1 maart (ook daarna kun je uiteraard nog inschrijven maar we starten dan met indelen).
• In de week voorafgaand aan je eerste les ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) waarop je bent ingedeeld.
• In de week van 25 maart starten de zomerlessen 2024.

Lesgeld

Wij innen het lesgeld via automatische incasso. U kunt bij inschrijving kiezen voor een eenmalige betaling of een betaling in termijnen. U betaalt pas als u bent ingedeeld en daadwerkelijk gestart bent met lessen. Mochten wij u niet kunnen indelen vervalt de inschrijving en wordt er niets geïncasseerd.

Op tijd inschrijven

Als u met vrienden, familieleden in een groep wilt lessen kan dat, maar het is wel belangrijk dat iedereen op tijd en voor dezelfde cursus inschrijft. Stem onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen. Uiteraard doen we ons best om aan jullie wensen te voldoen qua voorkeuren. Vrijwel alle volwassenen willen echter graag om 20.00 uur les en dat is natuurlijk niet haalbaar.

Beschikbaarheid!

Let op dat je je beschikbaarheid controleert bij inschrijving.

Verhinderingen

Als je een keer niet naar de les/training kunt komen meld je dan af d.m.v. een appje/berichtje aan de trainer. Als de training door weersomstandigheden niet doorgaat laat de trainer dit aan jullie weten. Het kan helaas voorkomen dat dit net voor de les gebeurt. Niets is zo veranderlijk als het weer en zolang de baancondities goed zijn wordt er, ook bij regen of wind, gewoon les gegeven.- Vriendelijk verzoeken wij jullie niet zelf te bellen/appen naar de trainer of de les doorgaat. Het is lastig en soms gewoon niet te doen om dergelijke berichten te beantwoorden als we op de baan staan. De training gaat altijd door tenzij de trainer laat weten dat dit niet het geval is!

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent!

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een geweldige sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden.TC

Lidmaatschap!

Let op: men kan alleen tennisles volgen als men lid is van de vereniging waar de training gegeven wordt. Een uitzondering hierop zijn kennismakings- en wervingsacties in overleg met de vereniging. Voor meer info aangaande lidmaatschap van de verenigingen check:

TC Rozenburg
TC Westvoorne (Rockanje)
TV Zwartewaal
TV Vierpolders
BTV E’68 (Brielle)
TV Victoria (Rotterdam)
TOC Capelle (Capelle a/d IJssel)
DLTC Dash’35 (Dordrecht)
TOP Papendrecht
TV Waddinxveen

Padellessen

Bij TC Westvoorne (Rockanje) en TOP (Papendrecht) verzorgen wij naast tennislessen ook padellessen. Inschrijven voor deze lessen gaat op dezelfde wijze en via hetzelfde inschrijfsysteem als de inschrijving voor de tennislessen.

Alles-in-1 lidmaatschap!

Let op: voor de jeugd van TC Westvoorne, TC Rozenburg en BTV E’68 geldt vanwege het alles-in-1-lidmaatschap een andere inschrijvingsprocedure. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met je trainer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze trainers!

Similar Posts

4 comments