tenniskamp

Deze zomer organiseren wij twee tenniskampen bij TV Victoria en toernooitrainingsdagen in combinatie met het Open Junioren Toernooi bij TC West-Voorne.

In de derde week van juli organiseren wij een tenniskamp bij TV Victoria (Rotterdam)

Wanneer? Van 15 juli t/m 19 juli 2024 (week 29) -> Locatie TV Victoria

Vind je het leuk om te werken aan je tenniskwaliteiten en om daarnaast aan andere leuke, sportieve activiteiten deel te nemen? Dan is dit je kans!

De kosten, inclusief lunch en T- shirt voor 5 dagen bedragen €240,- p.p.

In de derde week van augustus organiseren wij toernooitrainingsdagen rondom het Open Junioren Toernooi in Rockanje.

Wanneer? Van 12 augustus t/m 17 augustus 2024 (week 33) -> Locatie TC West-Voorne

5 toernooitrainingsdagen bij TC West-Voorne .

Van maandag t/m vrijdag toernooitrainingdagen inclusief lunch, coaching en wedstrijden. Van 09.00-17.00 uur (let op: ook na 17.00 uur worden wedstrijden gespeeld. De finales worden op zaterdag gespeeld!!). Tijdens de trainingen gaan we je, met extra (persoonlijke) coaching, voorbereiden op de wedstrijden. In de loop van de middag starten de wedstrijden van het toernooi. Heb je even geen wedstrijd, kun je de wedstrijden van de andere deelnemers analyseren, zijn er extra trainingen of spellen waar je aan kunt deelnemen. Kortom een week met sport en spel.

De toernooitrainingsdagen zijn gekoppeld aan het jeugdtoernooi. Voor dit jeugdtoernooi moet je je apart inschrijven. Om je in te schrijven voor het toernooi ga je naar mijnknltb.toernooi.nl (inschrijving toernooi momenteel nog niet mogelijk)

Iedereen zal minimaal 1 onderdeel spelen (enkel- en/of dubbelspel). Wil je met iemand dubbelen die niet meedoet met de toernooitrainingsdagen is dat ook geen probleem.

Kosten, inclusief  lunch, diner en T shirt,  zijn € 240,=

Inschrijven? Klik hier, ga naar je persoonlijke pagina. Heb je geen les bij ons, kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor ”aanmelding nieuw evenement”.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: [email protected]of vraag je tennistrain(st)er om meer info.

In de vierde week van augustus organiseren wij een tenniskamp bij TV Victoria (Rotterdam)

Wanneer? Van 19 augustus t/m 23 augustus 2024 (week 34) -> Locatie TV Victoria

Vind je het leuk om te werken aan je tenniskwaliteiten en om daarnaast aan andere leuke, sportieve activiteiten deel te nemen? Dan is dit je kans!

De kosten, inclusief lunch en T- shirt voor 5 dagen bedragen €240,- p.p.

Inschrijven

Ga naar ons digitale inschrijfsysteem en klik op icoon ”inschrijven” en ga naar je persoonlijke pagina. Heb je geen les bij ons? Kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor ”aanmelding nieuw evenement”.

 Meer informatie

Mocht je vragen hebben over tenniskampen en/of de toernooitrainingsdagen neem dan contact op met Bart Koster of Raymond Schot.

Bart is te bereiken via e-mail: [email protected] of telefonisch: 06-30414588.

Raymond is te bereiken via e-mail: [email protected] of telefonisch: 06-19875827

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.