tenniskamp Rockanje

At Vantage Tennis Academy organiseert ook deze zomer weer toernooitrainingsdagen rondom het Rockanje Open Junioren Toernooi 2024.

  • Van 12 augustus tot en met 17 augustus 2024 (week 33) -> Locatie TC West-Voorne

5 toernooitrainingsdagen bij TC West-Voorne .

Van maandag t/m vrijdag toernooitrainingdagen inclusief lunch, coaching en wedstrijden. Van 09.00-17.00 uur (let op: ook na 17.00 uur worden wedstrijden gespeeld. De finales worden op zaterdag gespeeld!!). Tijdens de trainingen gaan we je, met extra (persoonlijke) coaching, voorbereiden op de wedstrijden. In de loop van de middag starten de wedstrijden van het toernooi. Heb je even geen wedstrijd, kun je de wedstrijden van de andere deelnemers analyseren, zijn er extra trainingen of spellen waar je aan kunt deelnemen. Kortom een week met sport en spel.toernooitrainingsdagen Rockanje

De toernooitrainingsdagen zijn gekoppeld aan het jeugdtoernooi. Voor dit jeugdtoernooi moet je je apart inschrijven. Om je in te schrijven voor het toernooi ga je naar mijnknltb.toernooi.nl 

Iedereen zal minimaal 1 onderdeel spelen (enkel- en/of dubbelspel). Wil je met iemand dubbelen die niet meedoet met de toernooitrainingsdagen is dat ook geen probleem.

De kosten, inclusief lunch, diner en t-shirt, bedragen € 240,=

Inschrijven? Klik hier, ga naar je persoonlijke pagina. Heb je geen les bij ons, kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor ”aanmelding nieuw evenement”.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: [email protected], of vraag je tennistrain(st)er om meer info.

Enthousiast geworden over At Vantage Tennis Academy?

Schrijf je nu in!