Vacatures: Tennistrain(st)er(s) regio Rotterdam eo, Voorne aan Zee en Drechtsteden (full-time/part-time)

At Vantage Tennis Academy is m.i.v. het zomerseizoen 2024 (per eind maart) op zoek naar enthousiaste, betrokken train(st)er(s)  ter versterking van het team in de regio Rotterdam eo, Voorne aan Zee en Drechtsteden. Wij zoeken gepassioneerde allround clubtrain(st)er(s) in het bezit van minimaal een KNLTB A-licentie.

Ben of ken jij de kandida(a)t(en) die wij zoeken?

At Vantage Tennis Academy is een tennisschool met een zeer breed aanbod en een serieuze partij in de Nederlandse tenniswereld. We verzorgen tennislessen op prestatief en recreatief niveau op tien locaties. We zijn actief op tennisverenigingen in Rotterdam, Dordrecht, Papendrecht, Capelle aan den IJssel, Rockanje, Rozenburg, Vierpolders Zwartewaal, Brielle en Waddinxveen. En…., we blijven groeien! Dat kan alleen met de juiste mensen, trainers met ambitie, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Wat kun je van ons verwachten? Een leuke en uitdagende functie binnen een gedreven team met enthousiaste, ervaren trainers. Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een prima salaris en vele extra voorzieningen. Zeker zo aantrekkelijk is de ruimte die je krijgt om je passie voor de sport verder uit te breiden. We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om te groeien in één van de mooiste sporten die er bestaat.

Ben jij in het bezit van een geldige KNLTB A-licentie (B-licentie en/of C-licentie is/zijn een pré);
Vind je het leuk om te werken met tennissers van ieder niveau (zowel prestatief als recreatief)?
Ben je beschikbaar vanaf eind maart 2024?

Ben of ken jij die enthousiaste trainer die wij zoeken of wil je verdere informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Raymond Schot, tel: 06-19875827, e-mail: [email protected]

Snel Naar:Contact?
Bezoekadres
Kralingseweg 226
3062 CG Rotterdam
010-212 02 76
maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur