Dennis de Kramer

Na een tropisch avontuur keert Dennis de Kramer terug bij At Vantage Tennis Academy! Wij zijn ontzettend blij dat we hem weer mogen verwelkomen in ons team. Het afgelopen 1,5 jaar heeft Dennis als tennistrainer op Curaçao gewerkt. Met ingang van aankomende week gaat hij weer aan de slag op de Zuidhollandse tennisbanen als tennis- en padeltrainer.

Voor zijn Antilliaanse avontuur was Dennis gedurende zo’n tien jaar een vaste kracht in ons trainersteam. Voor velen is hij dan ook geen onbekende. Dennis zal met ingang van maandag 7 maart a.s. op diverse parken meelopen met collega’s om (opnieuw) kennis te maken met diverse verenigingen en hun leden. Op dit moment kunnen we nog niet bevestigen op welke vereniging(en) Dennis komend seizoen in actie zal komen als trainer. Dit wordt in de loop van de maand bekend.

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.