carnavalstoernooi

Op zondag 27 februari a.s. organiseren wij samen met de jeugdcommissie van T.C. West-Voorne van 13.00 tot 15.00 uur een carnavalstoernooi voor de jeugd. Alle jeugdleden t/m 17 jaar van TC West-Voorne kunnen hieraan meedoen en mogen vrienden/vriendinnen/broers/zussen/neefjes/nichtjes die geen lid zijn van de vereniging introduceren.

Het maakt niet uit of je introducé(s) wel/niet kunnen tennissen. Iedereen van 5 t/m 17 jaar kan meedoen. Introducés kunnen eventueel een racket lenen. Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is verplicht! Verkleed komen mag en wordt gewaardeerd maar niets moet! Meld je voor 23 februari a.s. aan dmv een mailtje aan Carla via: [email protected]

Graag de naam, leeftijd, e-mailadres en wel/geen tenniservaring van iedere deelnemer vermelden in de mail. We zien jullie graag op zondag 27 februari a.s. bij TC West-Voorne!

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.