warming-up tennis

Met ingang van januari 2018 zal At Vantage Tennis Academy het jaar sportief en daarnaast blessurepreventief van start gaan. Er zal standaard een warming-up worden gegeven voorafgaand aan de lessen/trainingen aan alle lesgroepen, d.w.z. aan alle junioren en senioren op alle verenigingen.

Alle lessen/trainingen zullen starten met een basiswarming-up van een paar minuten, waarbij de spieren goed opgewarmd worden. Hierdoor kan er een betere fundering voor de les gelegd worden en is de kans op blessureleed aanzienlijk kleiner. Tot op heden kregen sowieso alle junioren een warming-up, maar wij willen de volwassen tennissers erop wijzen dat het ook voor hen belangrijk is om voorafgaand aan iedere tennisles (en het liefst altijd voorafgaand aan het tennissen) eerst een warming-up te doen.

Wij kijken met enthousiasme uit naar de eerste lessen/trainingen van 2018!

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.