kids day ABN AMRO

Woensdag 15 februari was At Vantage Tennis Academy met bijna vijftig kids (en 8 begeleiders) aanwezig op de kids day van het ABN AMRO World Tennis Tournament. 

 

Met een bus uit Voorne-Putten en een bus uit Kralingen verzamelden we om 13.30 uur bij Ahoy waarna we in kleine TVVictoria-KidsDay-ABNAMROgroepjes werden verdeeld om zoveel mogelijk te kunnen doen. Voor ieder kind was er een mooi t-shirt en een goed gevuld tasje met versnaperingen. Die konden we wel gebruiken voor een beetje energie tussen de clinics door!

De kids konden zelf hun tenniskwaliteiten laten zien bij de diverse clinics op Sports Plaza. We zagen hoe Grigor Dimitrov op centre court in drie sets afrekende met Mischa Zverev en keken vol bewondering naar rolstoeltennis. Er werden handtekeningen gescoord van toptennissers en we gingen ook nog met hen op de foto. Bij de Energy Bootcamp fietsten we voor een smoothie en dansten we de batterij vol. Het was wederom een fantastisch uitje waar we met veel plezier op terugkijken. Leuk dat jullie erbij waren!

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.