junioren tour speler

JUNIOREN TOUR SPELERS OPGELET!

Komend weekend is de laatste speelronde van de najaarscompetitie en gaat ook de overdekte junioren tour weer van start. Daarmee stopt het buitenseizoen en mogen jullie op de overdekte banen in het land weer laten zien wat je waard bent. Speel jij geregeld ranglijsttoernooien (goud, zilver, brons, groen) of ben je van plan hier dit seizoen mee te starten? Wil je in de herfstvakantie extra trainen om goed voorbereid je eerstvolgende toernooi in te gaan? Kom dan met ons meetrainen in de tennishal bij TOP Tennis & Padel in Papendrecht.

Extra trainen is natuurlijk altijd goed, want daardoor krijg je meer controle en zul je minder punten cadeau geven. We gaan sowieso werken aan precisie, beheerste druk, patronen en “tennisvoetenwerk”. Verder kijken we natuurlijk naar wat JIJ nodig hebt om meer wedstrijden te kunnen winnen.

We trainen drie ochtenden (dinsdag 25 oktober, woensdag 26 oktober en donderdag 27 oktober a.s. van 09.00 uur tot 12.00 uur). Iedere training sluiten we af met een gezonde sportlunch van 12.00 tot 13.00 uur. De trainingen zijn onder leiding van Mark Luyk, Christian Vroomen en Raymond Schot, ervaren trainers met veel kennis en ervaring op het gebied van prestatief tennis. De kosten bedragen EUR 112,50 per deelnemer. Om deel te kunnen nemen aan deze trainingsdagen hoef je geen lid te zijn van TOP. Ook als je niet traint bij At Vantage kun je aan deze trainingsdagen meedoen! Inschrijven kan via ons digitale inschrijfsysteem: https://atvantage.plannedtennis.nl/inschrijven

Klik hier en ga naar je persoonlijke pagina. Heb je geen les bij ons, kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor ”aanmelding nieuw evenement” en selecteer: TOP trainingsdriedaagse 25 t/m 27 oktober 2022, locatie TOP Tennis en Padel (Papendrecht)

Doe je mee? We zien je graag in Papendrecht!

Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Raymond (06-19875827) of Christian (06-23269142)

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.