scoutingsdag tennis

Speciaal voor kinderen die geboren zijn in 2008 t/m 2011 organiseert At Vantage Tennis Academy samen met de KNLTB op 30 juni 2018 een regionale scoutingsdag op TV Victoria. Ook jij bent van harte welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje plezier te beleven aan tennis. Wie weet wordt het tennistalent in jou wel ontdekt en word je de nieuwe Kiki Bertens of Robin Haase!

Wedstrijdjes én plezier
Op deze KNLTB regionale scoutingsdag speel je een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe en plezier staat hierbij centraal! Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Deelname aan de dag is gratis.

Tijdens de KNLTB regionale scoutingsdag willen wij kinderen vooral enthousiast maken voor tennis. Daarnaast helpt het ons om een beeld te krijgen van het niveau van de jongste kinderen in de regio. Kinderen die opvallen worden na de dag uitgenodigd voor een tweede regionale scoutingsdag in november/december 2018 en vervolgens eventueel voor een derde regionale scoutingsdag in maart 2019. De kinderen met de meeste aanleg die geboren zijn in 2009 of eerder, kunnen zelfs nog gescout worden voor de KNLTB Jeugdopleiding 2018-2019. Zij ontvangen hierover uiterlijk eind juli 2018 persoonlijk bericht.

Inschrijven
Wij organiseren deze dag in samenwerking met de KNLTB. Ook de tennisleraar van jouw vereniging is van harte welkom.
Schrijf je direct in voor de KNLTB regionale scoutingsdag bij TV Victoria: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=8B078A22-B016-4F54-B95B-1123DB152DF8
De deadline van inschrijven is 48 uur voor aanvang van de scoutingsdag.

Hopelijk zien we jou op deze scoutingsdag! Met vragen kun je contact opnemen met Bart Koster. Hij is te bereiken via e-mail: bart@atvantage-tennis.nl of via mob: 06-30414588

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.