Groen Dubbel Event Victoria

Op zondag 2 april organiseert At Vantage Tennis Academy van 10.00 tot 12.00 uur een dubbel event voor kinderen die in GROEN spelen ter voorbereiding op de competitie. Dit event vindt plaats op de buitenbanen van TV Victoria aan de Kralingseweg 226 in Rotterdam.Schrijf je in en vraag of je teammaatjes ook mee wille doen! Inschrijven kan tot eind maart via:

  • tenniskids.toernooi.nl (zoek op At Vantage)
  • sms 06-30414588 (Bart Koster) onder vermelding van naam, kleur, leeftijd en telefoonnummer
  • e-mail [email protected] onder vermelding van naam, kleur, leeftijd en telefoonnummer

GROEN 1 en 2 spelen wedstrijdjes van twintig minuten.

We zien je graag 15 minuten voor aanvang in de kantine. Mocht je vooraf nog vragen hebben, bel dan met Bart Koster 06-30414588. De kosten bedragen € 6,- per deelnemer inclusief medaille. Betaling graag contant voor aanvang op de dag zelf aan Bart Koster.

 

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.