Vacature Tennistrainer

Vacature voor een ambitieuze tennistrainer m/v

We zoeken een enthousiaste, betrokken tennistrainer die het At Vantage Tennis Academy team komt versterken. Een professionele, ambitieuze, all-round trainer in het bezit van een geldige licentie (bij voorkeur B, maar minimaal A) die gedreven is en zich volledig wil inzetten om de prestaties van zijn/haar cursisten te verbeteren!


At Vantage Tennis Academy is een serieuze partij in de Nederlandse tenniswereld. We verzorgen tennislessen op acht locaties in Rotterdam en omgeving, op Voorne-Putten en in Dordrecht en hebben onze eigen Tennis Academy. Maar, we willen verder! Dat kan alleen met de juiste mensen, trainers met ambitie, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Tennistrainer m/v gezocht

Wat kun je van ons verwachten? Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een prima salaris en vele extra voorzieningen. Zeker zo aantrekkelijk is de ruimte die je krijgt om je passie voor de sport verder uit te breiden. We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om te groeien in één van de mooiste sporten die er bestaat.

Contact

Spreekt bovenstaande visie en werkwijze je aan? Bel dan voor meer informatie met Raymond Schot, (06 19875827) of email direct je CV en motivatie naar raymond@atvantage-tennis.nl.

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.