TVVictoria2

TV Victoria

TV Victoria biedt vele faciliteiten. De vereniging heeft 12 prachtige, goed onderhouden tennisbanen (gravel). U kunt tegen vergoeding ook binnen tennissen in de tennishal op deze locatie.

TVV1

TV Vierpolders

TVV is een kleinschalige, maar vooral gezellige vereniging met 3 verlichte kunstgrasbanen en een oefenkooi op tennispark “De Tiendhoek”. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door gespeeld worden, dus ook bij mindere weersomstandigheden kunnen de leden een balletje slaan.

TCW1

TC Westvoorne

Op 17 februari 1971 is Tennisclub Westvoorne opgericht. Het is een plaats om te sporten,  maar zeker  ook voor gezelligheid. Veel van de leden doen mee aan de dinsdag, vrijdagavond, zaterdag of zondagcompetitie.

TCR1

TC Rozenburg

De tennisclub Rozenburg is op 15 mei 1962 opgericht en stond toen ingeschreven onder de naam “Lawn Tennisclub Rozenburg”. Dit is later gewijzigd in “Tennisclub Rozenburg”. De vijf fraaie “kunstgrasbanen’; die het park nu biedt werden in het voorjaar 1997 aangelegd.

TC De Kooistee

TC de Kooistee (TCK) is opgericht 16 november 1979. Dat wil niet zeggen dat er al vanaf deze datum al kon worden getennist, want de officiële opening van het park was pas 25 juni 1983, ruim 3,5 jaar na de oprichtingsdatum.