Vacatures voor 2 ambitieuze tennistrainers m/v (full-time/part-time)

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden is At Vantage Tennis Academy met ingang van het zomerseizoen 2020 op zoek naar twee enthousiaste, betrokken trainers om ons team te versterken. Wij zoeken professionele, ambitieuze, all-round trainers die gedreven zijn en zich volledig inzetten om de prestaties van hun cursisten te verbeteren!

At Vantage Tennis Academy is een door de KNLTB gecertificeerde tennisschool en een serieuze partij in de Nederlandse tenniswereld. We verzorgen tennislessen op acht locaties. We zijn actief op tennisverenigingen in Rotterdam en omgeving, op Voorne-Putten en in de Drechtsteden. Maar…., we blijven groeien! Dat kan alleen met de juiste mensen, trainers met ambitie, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Wat kun je van ons verwachten? Een leuk team met enthousiaste, ervaren trainers. Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een prima salaris en vele extra voorzieningen. Zeker zo aantrekkelijk is de ruimte die je krijgt om je passie voor de sport verder uit te breiden. We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om te groeien in één van de mooiste sporten die er bestaat.

  • Ben jij in het bezit van een geldige KNLTB A-licentie (B-licentie is een pré)?
  • Vind je het leuk om te werken met tennissers van ieder niveau (zowel recreatief als prestatief)?
  • Ben je beschikbaar vanaf eind maart 2020?

Ben jij die enthousiaste trainer die wij zoeken of wil je verdere informatie over deze vacatures? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Raymond Schot, tel: 06-19875827, e-mail: raymond@atvantage-tennis.nl

Snel Naar:Contact?
Bezoekadres
Kralingseweg 226
3062 CG Rotterdam
010-212 02 76
maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur