Vacatures voor ambitieuze tennistrainers
We zoeken enthousiaste, betrokken trainers die At Vantage Tennis Academy komen versterken. Professionele, ambitieuze, all-round trainers die gedreven zijn en zich volledig inzetten om de prestaties van hun cursisten te verbeteren!
At Vantage Tennis Academy is een serieuze partij in de Nederlandse tenniswereld. We verzorgen tennislessen op zeven locaties in Rotterdam en omgeving, op Voorne-Putten en in Dordrecht en hebben onze eigen Tennis Academy. Maar, we willen verder! Dat kan alleen met de juiste mensen, trainers met ambitie, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Ben jij diegene die wij zoeken?

 

Tennistrainers / tennisleraren gezocht

Wat kun je van ons verwachten? Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een prima salaris en vele extra voorzieningen. Zeker zo aantrekkelijk is de ruimte die je krijgt om je passie voor de sport verder uit te breiden. We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om te groeien in één van de mooiste sporten die er bestaat.

 

Stagiairs

We zijn een SBB erkend leerbedrijf, dus stagiairs krijgen bij ons een gedegen opleiding. Wil je graag het trainersvak in of wil je je op een ander gebied in de sportwereld bekwamen neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.


Contact
Spreekt bovenstaande visie en werkwijze je aan? Bel dan voor meer informatie met Raymond Schot, (06 19875827) of email direct je CV en motivatie naar raymond@atvantage-tennis.nl.

Snel Naar:Contact?
Bezoekadres
Kralingseweg 226
3062 CG Rotterdam
010-212 02 76
maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur