Het kantoor van At Vantage Tennis Academy is gevestigd op het tenniscomplex van TV Victoria aan de Kralingseweg in Rottterdam. Onze trainers zijn echter ook elders actief en geven les op diverse locaties.

Dat zijn er momenteel negen:

  • TC Rozenburg
  • TC Westvoorne (Rockanje)
  • TC De Kooistee (Hellevoetsluis)
  • TV Vierpolders
  • TV Victoria (Rotterdam)
  • David Lloyd Capelle (Capelle a/d IJssel)
  • Thialf LTC (Dordrecht)
  • D.L.T.C. Dash’35 (Dordrecht)
  • Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht – TOP (Papendrecht)

De constructie zorgt ervoor dat zowel de vereniging als At Vantage Tennis Academy voordeel heeft van de samenwerking. De professionele organisatie neemt alles over van de verenigingen, zodat die zich geen zorgen hoeven te maken over BTW, fiscale zaken en werkgeversrechten. De trainers zijn namelijk in loondienst van At Vantage Tennis Academy. Zij geven met veel plezier en met volle overgave les aan de cursisten. Daarbij maken ze gebruik van professionele methoden en materialen. Trainers worden constant bijgeschoold. Door de onderlinge samenwerking gaat de eigen vaardigheid omhoog en blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op tennisgebied. De cursisten merken dus echt dat ze beter gaan tennissen. De aanwezigheid en de inzet van de trainers zorgt er ook voor dat ieder seizoen er diverse activiteiten plaatsvinden voor zowel de jeugd als de senioren.

TVVictoria2

TV Victoria

TV Victoria biedt vele faciliteiten. De vereniging heeft 11 prachtige, goed onderhouden tennisbanen (gravel). U kunt tegen vergoeding ook binnen tennissen in de tennishal op deze locatie.

TVV1

TV Vierpolders

TVV is een kleinschalige, maar vooral gezellige vereniging met 3 verlichte kunstgrasbanen en een oefenkooi op tennispark “De Tiendhoek”. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door gespeeld worden, dus ook bij mindere weersomstandigheden kunnen de leden een balletje slaan.

TCW1

TC Westvoorne

Op 17 februari 1971 is Tennisclub West-Voorne opgericht. Het tennispark van deze vereniging ligt op een unieke locatie, verscholen in een duinpan, en behoort zeker tot één van de mooiste tennisparken van Nederland. Dit is een plaats om te sporten, maar zeker ook om gezellig bij elkaar te komen. Veel leden van deze actieve vereniging doen mee aan de competitie.

TCR1

TC Rozenburg

De tennisclub Rozenburg is op 15 mei 1962 opgericht en stond toen ingeschreven onder de naam “Lawn Tennisclub Rozenburg”. Dit is later gewijzigd in “Tennisclub Rozenburg”. Destijds waren er twee gravelbanen. Later vond uitbreiding plaats met twee banen in het erachter gelegen park.

TC De Kooistee - Hellevoetsluis

TC De Kooistee

TC de Kooistee (TCK) is opgericht 16 november 1979. Dat wil niet zeggen dat er al vanaf deze datum al kon worden getennist, want de officiële opening van het park was pas 25 juni 1983, ruim 3,5 jaar na de oprichtingsdatum.

David Lloyd Capelle

Bij David Lloyd Leisure begon het allemaal met tennis en dus hebben we jou op dat gebied veel te bieden. Van coachingprogramma’s op je eigen niveau tot groepslessen en toernooien. Vind jouw niveau en profiteer – wat je leeftijd of vaardigheid ook is. David Lloyd Capelle beschikt over fitnessfaciliteiten, binnenzwembaden, spafaciliteiten, badmintonbanen, squashbanen en vier indoor tennisbanen. Onze trainers helpen je graag verder vooruit op de banen van David Lloyd Capelle.

Dash'35_tennisclub_At_Vantage

D.L.T.C. Dash'35

D.L.T.C. Dash’35 bestaat sinds 1935 en heeft op dit moment om en nabij 750 leden. Het is een club waar aandacht voor gezelligheid (recreatief tennis) en prestaties (wedstrijdtennis) samengaan.

Tennisvereniging_Oostpolder_Papendrecht_At_Vantage

Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht (TOP)

Tennisvereniging TOP is een unieke vereniging in de groeiende wijk Oostpolder, direct aan de A15 en de N3, de verbindingsweg tussen Papendrecht en Dordrecht. Het park is goed bereikbaar, zowel met de (brom)fiets, auto als met openbaar vervoer.

Thialfvanuitdelucht(1)

Thialf LTC

Thialf LTC is sinds augustus 2005 gevestigd op een nieuw tennispark gelegen in sportpark Amstelwijck en beschikt over 6 buitenbanen (Canada Tenn) met verlichting.