TC West-Voorne tenniskamp

At Vantage Tennis Academy organiseert in 2018 toernooitrainingsdagen rondom het open jeugdtoernooi van T.C. West-Voorne (Rockanje).

  • Van 13 augustus tot en met 17 augustus 2018 -> Locatie TC West-Voorne

5 toernooitrainingsdagen bij TC West-Voorne.

Van maandag t/m vrijdag toernooitrainingdagen inclusief lunch, coaching en wedstrijden. Van 09.00-17.00 uur. Tijdens de trainingen gaan we je, met extra (persoonlijke) coaching, voorbereiden op de wedstrijden. In de loop van de middag starten de wedstrijden van het toernooi. Heb je even geen wedstrijd, kun je de wedstrijden van de andere kinderen analyseren, zijn er extra trainingen of spellen waar je aan kunt deelnemen. Kortom een week met sport en spel.toernooitrainingsdagen Rockanje

De tennistoernooiweek is gekoppeld aan het jeugdtoernooi. Voor dit jeugdtoernooi moet je je apart inschrijven. Ga hiervoor naar www.toernooi.nl, zoek Rockanje Open Jeugd Toernooi 2018

Iedereen zal minimaal 1 onderdeel spelen (enkel- en/of dubbelspel).Heb je een vriendje of vriendinnetje die met je wil dubbelen kan dat altijd.

Kosten, inclusief  lunch en T shirt,  zijn €  199,=

Voor inschrijven, klik hier, ga naar je persoonlijke pagina, heb je geen les bij ons? Kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor aanmelding nieuw evenement.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: info@atvantage-tennis.nl of vraag je tennisleraar om meer info.

Enthousiast geworden over At Vantage Tennis Academy?

Schrijf je nu in!