David Lloyd tenniskamp/multi-sportkamp

In de voorjaarsvakantie, in de meivakantie & in de herfstvakantie organiseren wij een tenniskamp/multi-sportkamp bij David Lloyd Capelle (PC Boutenssingel 5, Capelle a/d IJssel).

Voorjaarsvakantie: maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 

Meivakantie: maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei 2019

Herfstvakantie: maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2019

Het kamp begint elke dag om 9.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Er wordt thuis geslapen. Iedereen tussen 5 en 16 jaar kan aan dit kamp deelnemen. Lidmaatschap van David Lloyd is niet nodig. Uiteraard zullen we proberen zoveel mogelijk op leeftijd en niveau in te delen.

Er wordt elke dag ongeveer 4 uur getennist. De andere activiteiten zijn o.a. squashen; tafeltennissen en zwemmen.David LLoyd Capelle tenniskamp

De deelnemers worden op de dagen van het tennis/multi-sportkamp dagelijks om 08:45 uur op het complex verwacht. Iedere dag wordt er tussen 12:30 uur en 13:30 uur een lunch geserveerd.

Het team van At Vantage Tennis Academy en de medewerkers van David Lloyd zullen er voor zorgen dat het een onvergetelijke week zal worden.

Vind je het leuk om te werken aan je tenniskwaliteiten en om daarnaast aan andere leuke, sportieve activiteiten deel te nemen? Dan is dit je kans!
De kosten, inclusief lunch en T- shirt, zijn € 215,- p.p. voor 5 dagen.

Inschrijven? Klik hier, klik op icoon ”inschrijven” en ga naar je persoonlijke pagina. Heb je geen les bij ons? Kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor ”aanmelding nieuw evenement”.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Bart Koster 06-30414588 of per mail bart@atvantage-tennis.nl.

Graag tot ziens op ons tennis/multi-sportkamp!