Op vrijdag 17 januari jl. tekenden Leen van der Klis, voorzitter D.L.T.C. Dash’35, Harold van Krimpen, penningmeester D.L.T.C. Dash’35 en Raymond Schot, directeur-eigenaar At Vantage Tennis Academy een meerjarige overeenkomst.  At Vantage Tennis Academy was afgelopen jaar al actief op de banen van de Dordtse tennisvereniging die in 2019 uitgeroepen werd tot ‘Cluppie van het Jaar’. De samenwerking is zo goed bevallen, dat beide partijen besloten hebben deze samenwerking de komende jaren voort te zetten.

De clubtrainer verzorgt samen met Christian Vroomen (At Vantage Tennis Academy) de lessen voor zowel de jeugdafdeling, de competitiespelers als de recreanten.

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.