ABN AMRO WTT Kids Day 2018

Ons jaarlijkse bezoek aan de KIDS DAY van het ABN AMRO World Tennis Tournament staat dit jaar in de agenda voor woensdagmiddag 14 februari 2018. Samen met de verenigingen waar At Vantage Tennis Academy de lessen verzorgt gaan we die middag naar Ahoy in Rotterdam. Deze dag staat in het teken van de jongste tennisfans en is bedoeld voor leerlingen van de basisschool. Op Sports Plaza zijn er onder meer signeersessies en diverse sportieve activiteiten. Ook zullen verschillende toptennissers hier hun gezicht laten zien en deelnemen aan de activiteiten. Natuurlijk zijn er ook mooie wedstrijden te zien.

Zit jij op de basisschool in groep 3 t/m 8 en wil je dit jaar gezellig met At Vantage Tennis Academy mee? Schrijf je dan nu in! De kosten voor deze dag zijn €  39,50 inclusief T-shirt en wat lekkers voor in de middag. Aan de hand van het aantal aanmeldingen zal worden besloten hoe we naar Ahoy gaan (met behulp van ouders/auto of met een bus).

We vertrekken rond 13.00 uur en zullen naar verwachting tussen 18.00 – 19.00 uur terug zijn. Volledige informatie volgt na inschrijving.

In het kort:

  • Wat:          Kids Day 45e ABN AMRO Tennistoernooi
  • Wanneer: Woensdag 14 februari 2018
  • Kosten:     € 39,50
  • Vervoer:   Per auto of bus (afhankelijk van aantal aanmeldingen)
  • Vertrek:    Rond 13.00 uur verzamelen op een nader te bepalen locatie
  • Groep:      Basisschool 3 t/m 8

Inschrijven

Schrijf je snel in, want vol is vol (inschrijven voor 30 januari 2018).

Voor inschrijven klik hier, log in en kies voor nieuwe inschrijving evenement.

Wij gaan er met z’n allen weer een hele leuke middag van maken!

Similar Posts

Leave a reply

required*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.