Ivar Rovers

Ivar Rovers zal per 1 oktober a.s. terugkeren als trainer bij At Vantage Tennis Academy. Ivar zal van maandag tot en met vrijdag training geven op TV Victoria. Wij zijn ontzettend blij dat Ivar ons team weer komt versterken en kijken ernaar uit weer met hem te mogen samenwerken!

Ivar groeide op onder de rook van Rotterdam waar hij op 7-jarige leeftijd begon met tennis. Al gauw volgde hij bondstraining, draaide hij mee in de top van Nederland bij de jeugd en speelde hij gedurende 2 jaar bij Jong Oranje.

Vervolgens speelde hij een aantal jaren in het A-circuit om uiteindelijk te kiezen voor het trainersvak en haalde hij op het CIOS in Goes zijn A- en B-licentie. Ook heeft Ivar de opleiding conditietrainer gevolgd omdat voetenwerk essentieel is bij tennis en hij de leerlingen zo meer kan bieden dan alleen tennistraining.

Similar Posts

Leave a reply

required*