tenniskamp David Lloyd

In de meivakantie organiseert At Vantage Tennis Academy een tenniskamp/multi-sportkamp op het complex van David Lloyd (PC Boutenssingel 5, Capelle a/d IJssel).

Van maandag 24 april t/m vrijdag 28 april 2017 (excl. Koningsdag 27 april)

Het kamp begint elke dag om 9.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Er wordt thuis geslapen. Iedereen tussen 5 en 16 jaar kan aan dit kamp deelnemen. Lidmaatschap van David Lloyd is niet nodig. Uiteraard zullen we proberen zoveel mogelijk op leeftijd en niveau in te delen.

Er wordt elke dag ongeveer 4 uur getennist. De andere activiteiten zijn o.a. squashen; tafeltennissen; zwemmen en een supergave bootcamp. Op vrijdagmiddag zijn er ouder(s)-kind activiteiten in het mooie centrum van David Lloyd.

De deelnemers worden op de dagen van het tennis/multi-sportkamp dagelijks om 08:45 uur op het complex verwacht.
Iedere dag wordt er tussen 12:30 uur en 13:30 uur een lunch geserveerd.

Het team van At Vantage Tennis Academy en de medewerkers van David Lloyd zullen er voor zorgen dat het een onvergetelijke week zal worden.

Vind je het leuk om te werken aan je tenniskwaliteiten en om daarnaast aan andere leuke, sportieve activiteiten deel te nemen? Dan is dit je kans!
De kosten, inclusief lunch en T- shirt, zijn € 170,- p.p. voor 4 dagen (maandag 24-4, dinsdag 25-4, woensdag 26-4, en vrijdag 28-4).

Inschrijven? Ga naar onze site, www.atvantage-tennis.nl, scroll naar beneden  en klik op icoon ”inschrijven” en ga naar je persoonlijke pagina. Heb je geen les bij ons? Kies dan voor “Niet Lid”. Volg verder de instructies en kies voor ”aanmelding nieuw evenement”.

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact op met Bart Koster 06-30414588 of per mail bart@atvantage-tennis.nl.

Graag tot ziens op ons tennis/multi-sportkamp!

Similar Posts

Leave a reply

required*